30 de ani de inchisoare in cazul "teroristului" de la mall care a ingrozit Braila. "Trebuie sa curga sange in tara asta"

Sursa: Adevarul
Duminica, 05 Aprilie 2020, ora 23:24
104 citiri
Marius Valentin Parfenie, tanarul de 22 de ani care a ranit 10 persoane in urma unei curse nebunesti cu o masina furata pe strazile din Braila, a fost condamnat pentru trei tentative de omor, talharie calificata, conducere sub influenta alcoolului, parasirea locului accidentului si tulburarea ordinii si linistii publice. Curtea de Apel Galati a pronuntat verdictul definitiv, pe 18 martie, in cazul lui Marius Valentin Parfenie, tanarul de 22 de ani care a ranit 10 oameni, printre care doi copii, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.