A aparut un nou partid la Braila / Promoveaza idealurile si dreptatea pe care le-a dorit Vlad Tepes si cere schimbarea denumirii de "rom" in "tigan"

Sursa: Info Braila
Joi, 27 August 2015, ora 10:12
162 citiri
Partidul Romania Unita, infiintat la sfarsitul anului trecut de deputatul Bogdan Diaconu - ales pe listele USL din partea PSD, are filiala la Braila, condusa de fostul consilier judetean Gabriel Monu Musceleanu (foto), care a parasit Partidul Poporului-Dan Diaconescu, pe care l-a condus in alegerile locale si parlamentare din 2012.

Plecarea lui Musceleanu din partidul lui Dan Diaconescu vine in contextul in care la nivel national s-a parafat fuziunea intre PP-DD si UNPR, politicianul brailean ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.