Carnagiul care A INDOLIAT Romania / EXCLUSIV Tineri din Braila, la concertul din clubul Colectiv / Iulia si Alin s-au razgandit in ultimul moment: "Am scapat ca prin urechile acului!"

Sursa: Info Braila
Sambata, 31 Octombrie 2015, ora 10:12
218 citiri
Doi tineri din Braila se aflau in clubul Colectiv, ieri seara, in momentul izbucnirii incendiului care a dus la moartea a 27 de persoane, conform informatiilor obtinute in exclusivitate de Ziarul Infobraila. Cei doi, un baiat si o fata, s-ar afla printre cei 146 de raniti internati in spitalele din capitala.

De asemenea, alti doi braileni, un student si o actrita, si-au anuntat participarea la concertul trupei rock "Goodbye to Gravity", insa s-au razgandit in ultimul moment. Ambii, extrem de ...

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.