"E timpul sa incurajam frumos din tineri!"

   

S-a incheiat si a patra luna de inscrieri la Festivalul National de Arte pentru Liceeni - LicArt, cel mai mare concurs din Romania, ajuns la editia a 14-a! Pana acum s-au inscris peste 800 de liceeni din intreaga tara. Acestia concureaza deja cu peste 2000 de creatii la sectiunile: poezie si fotografie (categoriile alb-negru, portret si diverse).La sfarsitul lui ianuarie, juriul condus de jurnalistul si omul de cultura Radu Herjeu, directorul Festivalului, a desemnat creatiile semifinaliste ale lunii: 20 de poezii, 13 fotografii alb-negru, 27 de fotografii portret si 13 fotografii diverse. Le gasiti pe toate pe www.licart.ro. Ca in fiecare an, toate acestea vor fi jurizate la finalul concursului de personalitati recunoscute din arta fotografica si literatura ce vor stabili finalistii actualei editii a LicArt, care vor fi invitati in Tabara de Creatie ce se va desfasura in aceasta vara.
Dar inscrierile continua pana la sfarsitul lui martie! Asadar, sunt asteptati in concurs toti liceenii care considera ca au talent si nu au reusit inca sa se afirme prin intermediul concursului LicArt! Regulamentul si multe alte informatii despre festival se gasesc pe site-ul www.licart.ro.
LicArt, cel mai mare concurs din Romania e pe cale sa devina una dintre cele mai puternice miscari culturale din tara. De 14 ani, zeci de mii de liceeni au avut oportunitatea de a-si masura fortele artistice, de a-si arata talentul si de a fi apreciati de personalitati remarcabile.
LicArt a stimulat simtul artistic al multor tineri, nu doar prin organizarea celui mai mare concurs de acest gen, prin oferirea la finalul fiecarei editii a unor premii deosebite sau a posibilitatii de a participa la work-shop-uri sustinute de profesionisti, dar, in primul rand, prin faptulul ca ofera an de an posibilitatea ca o noua generatie sa fie integrata in Familia LicArt.
In aceasta perioada dificila, LicArt ramane printre prea putinele spatii de afirmare a valorii, in care tinerii se pot exprima, pot comunica, pot fi recunoscuti si intelesi.
Asadar, LicArt 14 va asteapta! Liceeni, intrati pe www.licart.ro, cititi regulamentul si inscrieti-va!
LicArt este organizat de Clubul Noua ne Pasa, in parteneriat cu Ministerul Educatiei si Ministerul Tineretului!
Miercuri, 04 Februarie 2015, ora 06:05
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Alte 79 de cazuri inregistrate la Braila, in ultimele doua zile
* la data de 16 octombrie au fost 29 de cazuri Covid - 19 nou confirmate si zero persoane decedate, ...
Cumetrie intrerupta de politisti. 36 de persoane petreceau la un restaurant fara masti si distantare sociala
Organizatorul evenimentului, cat si administratorul restaurantului au fost amendati cu cate 3.000 de ...
Braila nu mai are loc la Terapie Intensiva pentru bolnavii Covid-19
* toate cele opt paturi din Spitalul Judetean erau ocupate, ieri, dupa cum ne-a declarat managerul ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor