Editie Online: Raportul de activitate al ISU Dunarea

   

Ieri, in prezenta dlui prefect Lucian Nicu Olteanu si a dlui subprefect Marius Aurelian Tiripa, a avut loc o sedinta in care dl Ion Cristian (inspector sef ISU Dunarea) a supus atentiei raportul de activitate al ISU pe anul 2014. Au fost subliniate principalele actiuni desfasurate in cazul unor calamitati naturale (inundatii, viscol si inzapeziri, seceta), stingerea incendiilor, accidente, interventii SMURD; dotarile de care a beneficiat ISU, etc.Scopul tuturor interventiilor a fost salvarea de vieti omenesti si bunuri materiale, localitati si cai de comunicatii, etc.
Prin coerenta, preventie si operativitate; in colaborare cu diverse institutii: politie si jandarmerie, UAT, autoritati judetene, ANIF, SGA, DSVSA, DSP, APM si GJGNM, Politia de Frontiera, Granizoana Brailei, etc. La sedinta a fost prezent, in sala, si dl Viorel Mortu, presedintele Consiliului Judetean Braila.
Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 06:08
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Inca un scandal privind mutarea pacientilor la Braila
* este vorba despre intarzierea transformarii Corpului E (Cardiologie-Pediatrie) al Spitalului ...
Explicatiile constructorilor de la podul peste Dunare despre stadiul lucrarilor
* mega-investitia "Pod suspendat peste Dunare" merge mai departe, fara intarzieri, in ciuda ...
Imagini spectaculoase cu lucrarile la podul de 500 de milioane de euro peste Dunare. Pandemia nu a afectat ritmul constructiei FOTO
Cele doua luni de restrictii determinate de coronavirus nu au afectat deloc graficul lucrarilor la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor