Klaus Iohannis se va adresa in fata plenului reunit al Parlamentului

   

Presedintele Klaus Iohannis va adresa astazi un mesaj in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului.Klaus Iohannis le-a transmis saptamana trecuta sefilor celor doua Camere o scrisoare in care arata ca doreste sa se adreseze Parlamentului pe 9 februarie.
"In conformitate cu prevederile Art. 88 din Constitutia Romaniei, republicata, doresc sa adresez Parlamentului un mesaj. Va propun ca data prezentarii mesajului in sedinta reunita a celor doua Camere ale Parlamentului sa fie data de 9 februarie 2015, ora 16.00", se preciza in scrisoarea adresata de seful statului presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, si presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea. Ulterior, conducerea Parlamentului a decis convocarea plenului reunit pentru data si ora propusa de presedintele Iohannis. Mesajul de luni va fi primul adresat Parlamentului de presedintele Klaus Iohannis de la preluarea mandatului prezidential, la 21 decembrie 2014.
Mai multe pe: www.agerpres.ro .
(Sursa: www.realitatea.net)
Luni, 09 Februarie 2015, ora 06:05
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Explicatiile constructorilor de la podul peste Dunare despre stadiul lucrarilor
* mega-investitia "Pod suspendat peste Dunare" merge mai departe, fara intarzieri, in ciuda ...
Inca un scandal privind mutarea pacientilor la Braila
* este vorba despre intarzierea transformarii Corpului E (Cardiologie-Pediatrie) al Spitalului ...
Imagini spectaculoase cu lucrarile la podul de 500 de milioane de euro peste Dunare. Pandemia nu a afectat ritmul constructiei FOTO
Cele doua luni de restrictii determinate de coronavirus nu au afectat deloc graficul lucrarilor la ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor