Ordinea de zi

   

* a Sedintei Ordinare a Consiliului Local Municipal Braila din data de 11.02.2015, Sala Companiei de Utilitati Publice "Dunarea" S.A., ora 10.001) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea utilizarii sumei de 5.885,42 mii lei din excedentul anual al bugetului local al Municipiului Braila, pentru finantarea sectiunii de dezvoltare pe anul 2015.
2) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea numarului de burse si a cuantumului unei burse pentru elevii de la cursurile cu frecventa din unitatile de invatamant preuniversitar de stat, finantate din bugetul local al Municipiului Braila, pe anul 2015.
3) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Municipiului Braila, pe anul 2015.
4) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica de Administrare a Fondului Locativ si a Cimitirelor Braila, pe anul 2015.
5) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica de Administrare si Gospodarire Locala Braila, pe anul 2015.
6) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Utilitate Publica Seroplant Braila, pe anul 2015.
7) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Serviciului de Transport Public Local de Calatori si Administrare Portuara Braila, pe anul 2015.
8) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al Spitalului de Psihiatrie "Sf. Pantelimon" Braila, pe anul 2015.
9) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului general centralizat al Municipiului Braila, pe anul 2015.
10) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. "ECO" S.A. Braila, pe anul 2015.
11) Proiect de hotarare initiat de Ciocan Ilie Eduard, Coros Maria si Ene Tache, membri in A.G.A. la S.C. Administratia Pietelor si Targurilor S.A. Braila, privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al S.C. Administratia Pietelor si Targurilor S.A. Braila, pe anul 2015.
12) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli al R.A. Administratia Zonei Libere Braila, pe anul 2015.
13) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Regulamentului de Organizare si Functionare al R.A. Administratia Zonei Libere Braila si a Regulamentului de Organizare si Functionare al Consiliului de Administratie al Regiei Autonome Administratia Zonei Libere Braila.
14) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Achizitionarea unor servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica de catre Spitalul de Psihiatrie "Sfantul Pantelimon" Braila, pentru anul 2015.
15) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea listei de prioritati cu solicitantii care au acces la locuintele pentru tineri destinate inchirierii, construite din fondurile Agentiei Nationale pentru Locuinte.
16) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului de Analiza si Acoperire a Riscurilor la Nivelul Municipiului Braila, pe anul 2015.
17) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului Local de Actiune pe anul 2015 la nivelul Municipiului Braila, pentru aplicarea H.G.R. nr. 18/14.01.2015 privind aprobarea Strategiei Guvernului Romaniei de incluziune a cetatenilor romani apartinand minoritatii rome pentru perioada 2015 - 2020.
18) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Acordul de principiu al Consiliului Local Municipal Braila, pentru Municipiul Braila in calitate de proprietar al terenului, in vederea accesarii Programului "Spatii verzi" - componenta Spatii Verzi Urbane, editia 2015, finantat de MOL Romania in colaborare cu Fundatia pentru Parteneriat, de catre Asociatia pentru dezvoltarea Liceului Tehnologic "Gh. K. Constantinescu" Braila in parteneriat cu Liceul Tehnologic "Gh. K. Constantinescu" Braila, pentru amenajarea unei gradini botanice in incinta fermei didactice a unitatii de invatamant.
19) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Acordul de principiu al Consiliului Local Municipal Braila, pentru Municipiul Braila in calitate de proprietar al terenului, in vederea accesarii Programului "Spatii verzi" - componenta Spatii Verzi Urbane, editia 2015, finantat de MOL Romania in colaborare cu Fundatia pentru Parteneriat, de catre Asociatia Centrul Cultural Comunitar Anton Pann in parteneriat cu Scoala Gimnaziala "Anton Pann" Braila.
20) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea procesului - verbal de negociere intocmit de Comisia instituita prin Dispozitia Primarului Municipiului Braila nr.446/02.02.2015 si a actului aditional nr.5 la contractul de inchiriere nr.35559/09.10.2009, avand ca obiect imobilul situat in Braila, str. Vapoarelor nr.2.
21) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Completarea Inventarului Domeniului Public al Municipiului Braila, actualizat prin H.C.L.M. Braila nr.325/30.09.2011, ca urmare a finalizarii lucrarilor de investitii "Reabilitare si modernizare Parc Monument din Municipiul Braila", conform procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor nr.31315/24.07.2014.
22) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Dezmembrarea, partajarea si alipirea unor terenuri ce apartin domeniului privat al Municipiului Braila.
23) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru obiectivul "Construire Hala Depozitare Materiale de Constructii", situat in Braila, Bulevardul Dorobantilor, nr.460, initiat de Andrei Mircea Cosmin.
24) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul "Construire Spatii Intretinere si Reparatii Auto, Spatii Casare P2EM", situat in Braila, Str. Transilvaniei nr. 1- 5, sector 2, trup A, parcela 2/1, lot 1, initiat de Constanda Viorel Adrian.
25) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul "Construire Locuinta DPM", situat in Braila, Str. Mioritei, nr. 3-5, initiat de Grecu Gheorghe si Grecu Iana.
26) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Planului Urbanistic de Detaliu pentru obiectivul "Construire Dependinte Locuinta si Imprejmuire", situat in Braila, Str. Citadelei, nr. 25, initiat de Xenopol Doina.
27) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Aprobarea Comisiei si a criteriilor de evaluare a persoanelor juridice constituite in temeiul O.G.R. nr.26/2000 cu privire la asociatii si fundatii, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea inscrierii pe lista de prioritati pentru atribuirea unui spatiu pentru sediu sau a unui teren, in vederea ridicarii de constructii necesare desfasurarii activitatii.
28) Proiect de hotarare initiat de Primarul Municipiului Braila privind: Alegerea presedintelui de sedinta pentru luna martie 2015.
29) Alte probleme.
Miercuri, 11 Februarie 2015, ora 06:08
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Cladirea firmei lui Gheorghe Puscasu de pe Regala, care ajunsese un adevarat pericol public, a fost reabilitata integral
* fatada care in urma cu un an si jumatate incepuse sa se prabuseasca pe trotuar are acum un aspect ...
Cum ii ameninta pe datornici un temut camatar din Braila: "Iti vom scoate fetele la produs si copiii la cersit"
Judecatorii au repus pe rol dosarul unui interlop din Braila care a amenintat cu moartea mai multe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor