Reactie revoltatoare dupa ce o fetita de 4 ani a cazut intr-o gura de canalizare fara capac: "Asa, si? Ce ma zapaciti la cap?

Sursa: Adevarul
Luni, 09 Mai 2022, ora 14:00
145 citiri
Declaratia ii apartine inginerului sef responsabil cu exploatarea retelelor din cadrul Companiei de Utilitati Publice Braila, care a dat dovada de o lipsa crasa de empatie si umanitate. Primarul Brailei a cerut demiterea acestuia, iar conducerea societatii si-a cerut scuze si a demarat o ancheta interna. Un incident ce se putea incheia tragic a avut loc vineri, 6 mai. O fetita in varsta de 4 ani care se afla alaturi de mama sa, o tanara de 23 de ani, a cazut intr-un gura de canal fara capac, la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.