Sorin Ovidiu Balan presedinte interimar la PP-DD Braila

   

Dupa ce Gheorghe Chiru si-a anuntat in fata conducerii de la Bucuresti a PP-DD demisia din fruntea organizatiei judetene Braila a PP-DD, imediat conducerea acestei formatiuni politice a decis ca interimatul sa fie asigurat de Sorin Ovidiu Balan.

Mai mult, in cadrul unei intalniri cu presa, Balan impreuna cu diversi membri din conducerea de la Centru, dar si reprezentanti ai organizatiilor locale au explicat punctul lor de vedere cu privire la aceasta schimbare.

"Varianta simplificata a tinut de faptul ca Gheorghe Chiru a venit la intalnirea de la Centru si a sustinut ca Florin Carligea (n.r. fost candidat la o functie de deputat pentru colegiul 1 Braila din partea PDL) ar fi afirmat ca va sustine financiar organizatia municipala a PP-DD Braila, urmand ca la alegerile locale acesta sa isi impuna propriul candidat", a precizat presedintele interimar Sorin Ovidiu Balan.
Situatia este destul de aparte, mai ales in conditiile in care, atat Balan, cat si presedintele PP-DD, Simona Man au declarat ca nu il cunosc pe Florin Carligea, si nici nu au cunostinta de vreo idee a acestuia care sa aiba legatura cu filiala locala a PP-DD.

Mai mult, desi Chiru sustinuse faptul ca odata cu el urmeaza sa paraseasca PP-DD si 39 de organizatii comunale, la conferinta de presa au fost prezenti mai multi reprezentanti din teritoriu, fapt ce a sustinut o contrazicere a afirmatiilor acestuia.

In plus, conducerea de la Centru i-a mai reprosat lui Chiru si intarzierea exagerata in structurarea organizatiei municipale Braila a PP-DD, situatie care ar trebui sa fie finalizata in urmatoarele 30 de zile, de catre actuala conducere interimara.
Sorin Ovidiu Balan a declarat ca nu este interesat de sefia organizatiei municipale Braila, intrucat este vicepresedinte la Centrul acestei formatiuni politice.
Dan MUNTEANU
Views1
Vineri, 18 Noiembrie 2011, ora 06:28
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Cumetrie intrerupta de politisti. 36 de persoane petreceau la un restaurant fara masti si distantare sociala
Organizatorul evenimentului, cat si administratorul restaurantului au fost amendati cu cate 3.000 de ...
Braila nu mai are loc la Terapie Intensiva pentru bolnavii Covid-19
* toate cele opt paturi din Spitalul Judetean erau ocupate, ieri, dupa cum ne-a declarat managerul ...
Botez la un restaurant din afara municipiului intrerupt de politisti
* aseara, politistii au constatat ca avea loc un eveniment privat intr-un local, respectiv un botez, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor