Voucherele de vacanta, la un pas de concretizare

   

Deputatii din Comisiile de munca si buget au aprobat un proiect de lege care prevede ca toti angajatorii trebuie sa puna bani in bugetul anual pentru a le da angajatilor voucherele de concediu. Suma, care poate trece de 6.000 de lei, va fi dedusa din impozitele si taxele angajatorilor.S-a dat startul sezonului estival 2015. Atat reprezentantii ministerului Turismului cat si patronatele din turism spera ca numarul romanilor care vor ajunge pe litoral sa fie cat mai mare. Acest lucru ar fi posibil si daca implementarea voucherelor de vacanta ar deveni o certitudine. Deocamdata, proiectul de Lege privind acordarea voucherelor asteapta votul final din partea deputatilor dupa ce a fost aprobat in comisiile de specialitate.
Proiectul initial al legii prevedea ca voucherele vor fi emise doar de catre Autoritatea Nationala pentru Turism. Noile modificari sunt acum mult mai permisive.
O alta noutate ce apare in viitoarea lege este ca si functionarii publici vor putea sa beneficieze de aceste vouchere de vacanta. Specialistii in domeniu spera ca aceasta masura sa aduca un suflu nou turismului romanesc.
(Sursa: www.antena3.ro)
Luni, 25 Mai 2015, ora 06:07
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Covid-19. Noi restrictii in Braila!
* nuntile si botezurile au fost din nou interzise, activitatile recreative si sportive in aer liber ...
Brailenii si armele. Inarmati ca pe vremea lui Terente
* in urma cu 100 de ani, aproape 500 de braileni - comercianti, industriasi si mosieri, medici, ...
Alte 79 de cazuri inregistrate la Braila, in ultimele doua zile
* la data de 16 octombrie au fost 29 de cazuri Covid - 19 nou confirmate si zero persoane decedate, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor