Proiect la AJOFM Braila

   

* Proiect "Dezvoltarea si implementarea de actiuni inovatoare in sprijinul modernizarii Serviciului Public de Ocupare"
In data de 26 februarie 2015, la sediul AJOFM Braila fost organizata o conferinta in cadrul proiectului "Dezvoltarea si implementarea de actiuni inovatoare in sprijinul modernizarii Serviciului Public de Ocupare", ID 131000, in care AJOFM Braila are calitate de partener, beneficiar fiind AJOFM Bacau.
La acest eveniment au participat reprezentanti din partea a 31 entitati (institutii publice, furnizori privati de servicii de ocupare/formare profesionala, angajatori, ONG-uri, s.a.).
Este un proiect strategic cofinantat din FSE POSDRU 2007-2013, Axa prioritara 4 "Modernizarea Serviciului Public de Ocupare", Domeniul Major de Interventie 4.1 "Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare", si se deruleaza in perioada 06 ianuarie 2014 - 30 iunie 2015 (18 luni), in regiunile Nord-Est si Sud-Est, judetele Bacau, Botosani, Braila, Vaslui.
Obiectivul general al proiectului il reprezinta cresterea calitatii, eficientei si transparentei serviciilor de ocupare furnizate de Agentiile pentru ocupare.
Grup tinta: institutii ale Serviciului Public de Ocupare - 4 SPO (3 SPO din Regiunea Nord-Est; 1 SPO din Regiunea Sud - Est); personal propriu al SPO - 150 persoane/angajatii celor 4 SPO.
Principalele activitati care se deruleaza in cadrul proiectului:
- Certificarea sistemului de management al calitatii - ISO 9001: 2008 al Agentiilor pentru ocupare
- Scanarea documentelor emise de catre cele 20 de agentii locale / puncte de lucru - documentele scanate sunt introduse intr-un soft de arhivare electronica.
- Realizarea unui website de informare cu privire la serviciile oferite de catre agentii si de catre alti furnizori de servicii de ocupare si formare profesionala care va putea fi accesat de catre someri, salariati si angajatori.
- Realizarea unei analize a cadrului legislativ national si european, in scopul anticiparii modificarilor pietei muncii romanesti si de a dezvolta propuneri de modificari legislative in domeniul ocuparii
- Realizarea unui studiu privind tendintele de pe piata nationala si europeana a muncii
- Campanie de informare si publicitate a proiectului
Certificarea sistemului de management al calitatii - ISO 9001:2008 pentru Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila s-a finalizat in luna decembrie 2014.
Citeste mai multe despre AJOFM Braila proiect AJOFM Braila
Vineri, 27 Februarie 2015, ora 06:07
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Punct panoramic deasupra podului peste Dunare
* este propunerea pe care consilierul judetean independent, Marian Capatina, le-a facut-o colegilor ...
Se scumpeste cel mai costisitor pod din Romania. Autoritatile au uitat sa exproprieze sute de imobile
Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor propune exproprieri suplimentare in ...
Stadionul "Progresul", magnet pentru hoti, drogati, scandalagii si piromani
* locatarii blocurilor din jurul fostei arene sportive se plang ca sunt terorizati de galagia ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor