Protest spontan la Braicar

   

In dimineata zilei de marti, conducerea Braicar s-a trezit in situatia in care personalul din subordine numai dorea sa intre la munca adunandu-se la garajul acestei institutii pentru un protest spontan.

La fata locului s-a deplasat atat directorul Braicar, Cornel Sandulescu, cat si primarul Aurel Simionescu si care au stat la o discutie cu protestatarii. Cert este ca in jurul orelor 08.30 angajatii de la Braicar sa-u reintors la locurile de munca si activitatea a reintrat in normal.
Supararea oamenilor a pornit de la faptul ca se circula destul de greu, nu sunt piese suficiente pentru reparatii, dotarea institutiei cu masini noi intr-un timp mai scurt, probleme de ordin salarial.

Acest tip de conflict s-a mai derulat si in urma cu cativa ani de zile, dar care, la fel a fost dezamorsat in foarte scurt timp de catre conducerea Braicar si de primarul Simionescu.
"Am avut intr-adevar un conflict spontan. S-au adunat angajatii la garajul de autobuze, dar dupa o discutie care s-a purtat si in prezenta primarului Aurel Simionescu acestia s-au reintors la munca. Deci acum totul este normal.
Nemultumirile oamenilor au fost legate de lipsa pieselor de schimb, traficul foarte greu din oras, lipsa capacitatii de transport in anumite perioade de timp ale zilei, sa aducem mai repede masini noi, tocmai pentru a genera si o eventuala crestere salariala.
Dar dupa cum v-am zis, dupa ce s-a purtat o discutie cu reprezentantii sindicali lucrurile s-au lamurit si toata lumea sa reintors la munca iar lucrurile au reintrat in normal", ne-a declarat directorul Braicar Cornel Sandulescu.
Dan MUNTEANU
Views5
Marti, 06 Decembrie 2011, ora 09:20
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Covid-19. Noi restrictii in Braila!
* nuntile si botezurile au fost din nou interzise, activitatile recreative si sportive in aer liber ...
Brailenii si armele. Inarmati ca pe vremea lui Terente
* in urma cu 100 de ani, aproape 500 de braileni - comercianti, industriasi si mosieri, medici, ...
Alte 79 de cazuri inregistrate la Braila, in ultimele doua zile
* la data de 16 octombrie au fost 29 de cazuri Covid - 19 nou confirmate si zero persoane decedate, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor