Felicia Filip intr-un concert extraordinar la Braila

   

Joi la teatrul Maria Filotti se va desfasura concertul "Vineri 22". Organizatorul acestui spectacol este asociatia culturala "George Coman", si care urmareste sa le ofere brailenilor o seara de neuitat in compania unor nume celebre."Asociatia Culturala "George Coman" organizeaza pe data de 22 decembrie 2011, la orele 19.30 un concert extraordinar de Craciun cu pasrticiparea unor artisti de exceptie, si anume, Felicia Filip, Rodica Mandache, Daniela Nane, orchestra simfonica a teatrului Leonard din Galati. Concertul se numeste *Vineri 22*. L-am denumit asa pentru ca sunt 22 de ani de la Revolutie, si pentru ca am simtit practic nevoia sa marcam acesti 22 de ani printr-un concert. Nu va fi un concert patriotic, va fi un concert de colinde, va fi o seara de muzica si poezie. Concertul este gratuit, deci nu se vand bilete, este organizat si realizat exclusiv din fonduri proprii. Deci nu am apelat la nicio institutie sau vreun ajutor in acest sens. Este gratuit pentru ca ni s-a parut aiurea sa luam vreun ban pentru un spectacol sau un concertcare se desfasoara la 22 de ani de la Revolutie. De ce l-am mai numit *Vineri 22*, intrucat in cadrul acestui concert o sa se interpreteze o piesa, se numeste, chiar asa, *Vineri 22*, este o compozitie proprie a mea, pe care am sa o cant in duet cu Felicia Filip.
Cu ocazia concertului se va lansa si un CD care se va intitula tot "Vineri 22", este un CD care se va distribui tot gratuit, El practic se distribuie tot pe data de 22 decembrie in toata tara in 30 de exemplare, dar cei care vor veni la acest concert vor primi si ei un CD. Practic este un single care are inregistrat pe el piesa *Vineri 22*, muzica imi apartine, iar interpretarea este a mea impreuna cu Felicia Filip.
Tot pe CD este piesa lui Paula Seling - Ruga, si este o poezie extraordinara, Stergarul - se numeste, interpretata de Daniela Nane. O sa fie si in concert la Maria Filotti.
Avem, de asemenea un grup format din Silviu Stoica si Dan Pavelescu. Este la ora asta, la nivel mondial cel mai bun grup de chitara clasica din Romania, care a luat primul loc la un mare festival din Statele Unite, zilele trecute, si care va fi prezent cu un recital extraordinar de chitara si orchestra de Antonio Vivaldi", ne-a dezvaluit George Coman, o parte din surprizele serii de 22 decembrie.
Dan MUNTEANU
Views14
Luni, 19 Decembrie 2011, ora 15:41
Sursa: Braila.net

Braila.net
Cele mai citite stiri
Video/Foto: Un medic acuza. Masti de proasta calitate in Spitalul Judetean
Intr-o postare pe Facebook, fostul medic chirurg Octavian Georgescu, actualmente pensionar, aduce ...
Spitalul Judetean - drept la replica
In urma articolului Un medic acuza. Masti de proasta calitate in Spitalul Judetean, publicat in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor