Karaoke - un concurs de succes pentru toti

   

Bianca Gheorghe a castigat la sectiunea Muzica usoara si Raluca Aliman la Muzica populara. Adriana Smeianu a castigat locul II la ambele sectiuni, muzica usoara, dar si populara
Vineri seara a avut loc infruntarea finala dintre concurentii calificati in finala concursului "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi". Si la categoria Muzica usoara, si la Muzica populara au fost premiati cinci dintre cei finalisti.
La Muzica populara cea mai mare nota din partea juriului a obtinut-o Raluca Aliman - 9,98. Ea are 21 de ani, studiaza la Facultatea de Inginerie Braila, si este pasionata de muzica si dansul popular, filme si literatura.
Pe locul doi s-a situat Adriana Smeianu, ea ocupand aceeasi pozitie si la sectiunea Muzica usoara. Este din comuna Victoria, dar invata la Colegiul National "Ana Aslan", fiind in clasa a XII-a.
Locul III a fost adjudecat de Marta Oprea, eleva a Liceului de Arta "Hariclea Darclee", iar cele doua mentiuni le-au luat Lucica Mocanu, confectionera, si Andrei Anastase, elev al Liceului de Arta.
La cea de-a doua sectiune, Muzica usoara, primul loc l-a castigat Bianca Gheorghe, eleva in anul I la Scoala Populara de Arte "Vespasian Lungu". Ea a marturisit ca-si doreste sa devina o artista in adevaratul sens al cuvantului si sa aiba concerte in toata tara.
Pe locul II, asa cum am amintit mai sus, a fost Adriana Smeianu, iar pe locul III Cristian Piron, de numai 16 ani, elev in clasa a X-a. El este pasionat nu numai de canto, ci si de chitara clasica si chitara electrica, participand la spectacolele organizate de Scoala de Arte "Vespasian Lungu" in numeroase ocazii.
Mentiuni au primit: Liviu Mihaita Stan, de 24 de ani, elev in anul III la clasa de muzica usoara a Scolii de Arte "Vespasian Lungu", si Andrei Sima, elev in clasa a X-a a Colegiului National "Gh. M. Murgoci".
Concurentii au fost acompaniati de formatia "Orfeu", iar prezentarea a realizat-o directorul Directiei Cultura a Primariei Braila, Camelia Gusatu, si presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu.
Premierea s-a incheiat cu recitalul cunoscutului solist CRBL.
Premiile au constat in laptop-uri, LCD-uri, televizoare, camere foto, DVD-uri.
Juriul a fost format din primarul Brailei, Aurel Simionescu - presedinte, si membrii: Nicu Filote - secretar Consiliul Judetean, Ionel Filip - director adjunct al Liceului "Hariclea Darclee", Petrea Gogu - comandantul muzicii militare Garnizoana Braila si Adriana Toma - profesoara a Liceului de Arta "Hariclea Darclee".
Au fost premiati si 11 spectatori prin tragerea la sorti a taloanelor primite, completate si introduse intr-o urna de catre spectatori, dar si 12 telespectatori. Ca de obicei pe parcursul anilor o parte din premii s-au dus si la vecinii nostrii de la Galati.
Concursul "Karaoke Star - Vedeta pentru o zi" a fost organizat de Consiliul Judetean, Primaria Braila, Scoala "Vespasian Lungu", Casa de Cultura a Municipiului Braila, Centrul de Creatie si Biblioteca Judeteana "Panait Istrati".
Marti, 11 Iunie 2013, ora 07:19
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu
O femeie de 37 de ani, din Braila, a anuntat marti, 7 iulie, disparitia fiicei sale de 12 ani, ...
Un batran si-a ucis cu sadism fostul ginere. "N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?"
Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi pentru ca si-a ...
S-a simplificat procedura pentru rezervarea locurilor de parcare din municipiul Braila
* pentru evitarea clasicelor deplasari la ghiseu, totul se face in prezent exclusiv on-line, ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor