La Teatrul "Maria Filotti", revine in forta comedia!

   

Dupa succesul deosebit al spectacolului "Indoiala", prezentat in turneu la Teatrul Odeon din Bucuresti, Teatrul "Maria Filotti" va invita la un weekend al comediei!
"Sambata, 25 aprilie, la Casa Tineretului, de la ora 18.00 avem bucuria de a va invita dupa o absenta de 6 luni, sa va intalniti sau reintalniti cu minunata, surprinzatoarea si fermecatoarea poveste de dragoste a printului Leon si a printesei Lena".
"Leonce si Lema", piesa scrisa de Georg Bchner acum aproape de 200 de ani, nu conteneste sa surprinda prin modernitate, calitatea umorului si poezia atmosferei romantice a scriiturii sale. Spectacolul regizat de Vlad Cristache , intr-un decor poetic realizat de Vladimir Turturica, prezinta o lume a fanteziei cromatice insotita de interpretarea inspirata a lui Ionut Visan, Corina Bors, Constantin Cojocaru, Ramona Ginga, Narcisa Novac, Valentin Terente, alaturi de Marcel Turcoianu, Dan Moldoveanu, Adrian Stefan, Costica Burlacu s.a. Coloana muzicala a spectacolului, una inspirata, originala este interpretata live, la pian, de compozitorul Cornel Cristei.
Spectacolul a beneficiat de ecouri in presa de specialitate, fiind deja prezentat pe scena teatrelor "Odeon" - Bucuresti , "Toma Caragiu" - Ploiesti, "Andrei Muresanu" - Sfantu Gheorghe .
Duminica, 26 aprilie, de la orele 18.00, tot la Casa Tineretului veti avea ocazia reintalniri cu textul fanion al dramaturgului Caragiale - "O scrisoare pierduta". In lectura regizorala a managerului teatrului Lucian Sabados si scenografia lui George Mosorescu; pasionanta, dar si tulburatoarea poveste cu atatea incurcaturi si rasturnari de situatie detine prin stralucirea interpretilor Mihai Coada, Dragos Campan, Diana Cavalliote, Emilian Oprea, Alin Florea, Liviu Pintileasa, Valentin Terente, Marcel Turcoianu, Zane Jarcu, putere de convingere, umor rafinat si un profund comentariu legat de actualitatea povesti.
Un spectacol in care comicul de situatii si de caracter este punctat intr-o lume inclestata in urmarirea propriilor interese si in care determinante devin tintele si rasturnarile politice ale acestor confruntari. In aceasta reprezentatie revine dupa o perioada de timp indelungata in rolul lui Zoe Trahanache, actrita Diana Cavallioti.
"Va asteptam sa va bucurati de doua povesti exceptionale pentru istoria moderna a teatrului romanesc si universal".
Vineri, 24 Aprilie 2015, ora 06:09
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Politistii din Braila sunt in alerta. O fata de 12 ani a fost data in urmarire internationala dupa ce a disparut de la domiciliu
O femeie de 37 de ani, din Braila, a anuntat marti, 7 iulie, disparitia fiicei sale de 12 ani, ...
Un batran si-a ucis cu sadism fostul ginere. "N-am niciun regret. Cand o batea pe fata mea, lui ii parea rau?"
Un barbat de 76 de ani a fost trimis in judecata pentru omor calificat prin cruzimi pentru ca si-a ...
Alte trei persoane infectate la Braila
* marti, numarul persoanelor confirmate cu Covid a ajuns la 243, dintre care 71 sunt internate in ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor