Stef in Corul Barbatesc "Armonia"

   

Recent in Corul barbatesc "Armonia" al Casei de cultura Municipale Braila a fost primit ca tenor artistul plastic Dumitru Stefanescu-STEF.Corul Armonia ajuns la venerabila varsta de 145 de ani si este un punct de reper si o legenda vie pentru istoria muzicala a orasului Braila. Un cor cu personalitati culturale cu energii spirituale si fizice ale membrilor corului au adus elogii, premii si distinctii cu partituri din muzica clasica, prelucrari folclorice sau muzica religioasa.
Recent Corul Armonia sub bagheta dirijorului Ion Pavaloiu a primit Diploma de onoare la Gala premiilor culturale brailene -sectiunea muzica, editia a 4-a din acest an.
"In tinerete am facut parte din corul Liceului *Nicolae Iorga* sub bagheta regretatului profesor Popa. Imi aduc aminte cu placere de participarile corale de pe scenele oraselor gazda din marea Cantare a Romaniei. Sunt fericit ca am fost acceptat ca tenor in Corul Armonia si voi cauta sa le aduc noroc la competitiile nationale si internationale", ne-a declarat Stef la redactie.
Luni, 09 Februarie 2015, ora 06:07
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Cladirea firmei lui Gheorghe Puscasu de pe Regala, care ajunsese un adevarat pericol public, a fost reabilitata integral
* fatada care in urma cu un an si jumatate incepuse sa se prabuseasca pe trotuar are acum un aspect ...
Cum ii ameninta pe datornici un temut camatar din Braila: "Iti vom scoate fetele la produs si copiii la cersit"
Judecatorii au repus pe rol dosarul unui interlop din Braila care a amenintat cu moartea mai multe ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor