10 nopti de singuratate - Teatrul "Maria Filotti"!

   

Teatrul "Maria Filotti" Braila prezinta la acest sfarsit de saptamana, in premiera, spectacolul "10 nopti de singuratate", adaptare dupa piesa "The Blue Room", de David Hare, traducerea Iulia Luminare. Regia este semnata de M. Chris Nedeea (Cristian Nedea), scenografia de Irina Moscu, coregrafia apartine Andreei Gavriliu si lighting desingn - Lucian Moga.

Distributia dupa ordinea intrarii in scena a actorilor: Narcisa Novac, Valentin Terente, Ramona Ganga, Adrian Stefan, Elena Andron, Alin Florea, Corina Bors, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Emilian Oprea.
"10 nopti de singuratate" este un spectacol despre dragoste si tradare, o poveste care te invita sa meditezi la diferentele dintre barbati si femei, clase sociale si nu numai.

Camera albastra proiecteaza tradarea si dorinta freudiana intr-un peisaj dulce-amarui. Zece cupluri isi cauta implinirea si incearca sa depaseasca prapastia dintre ceea ce ne imaginam, ne amintim si traim de fapt...
Regizorul M.Chris Nedeea este cunoscut si apreciat de publicul brailean, a mai montat la Teatrul "Maria Filotti" - "Cum am invatat sa conduc", de Paula Vogel, un spectacol care se bucura de prezenta publicului, de la premiera, din anul 2009.

Spectacolul va fi prezentat sambata, 15 iunie, si duminica, 16 iunie 2013, de la orele 18.00, in Sala Mare.
Miercuri, 12 Iunie 2013, ora 07:19
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Inca 15 braileni infectati! La Braila sunt 226 pacienti confirmati cu coronavirus
* de la inceputul pandemiei, la Braila, 220 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul ...
Crima oribila din Varsatura. Judecata
* procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Braila au dispus trimiterea in judecata a ...
Bataie de joc la Pod Brailita!
* panourile cu inaintasii de seama ai Brailei montate pe gardul cimitirului "Sf. Maria" sunt ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor