De Zilele Brailei

   

Doua spectacole de exceptie oferite de Teatrul "Maria Filotti"
Sambata, 17 august 2013, incepand cu ora 11.00, pe strada Mihai Eminescu, in dreptul intrarii B a Teatrului "Maria Filotti", va fi amenajata o scena de dimensiuni medii in vederea sustinerii reprezentatiei "Lumea Povestilor", un spectcol pentru copii oferit de institutia de cultura braileana si interpretat de actritele Catalina Nedelea si Flori Popa.

Evenimentele continua si duminica dimineata, incepand cu ora 9.30 cand brailenii vor gasi "Porti Deschise la Teatrul Maria Filotti". In decurs de doua ore avand ca ghizi pe directorul Teatrului, Lucian Sabados, si pe domnul Viorel Urse, brailenii care doresc sa cunoasca si "fetele ascunse" ale teatrului, respectiv culisele, vor fi condusi atat in spatiile de productie (ateliere) cat si in spatiile administrative si bineinteles in zona scenei, dar si in spatiile deja consacrate pentru spectacole respectiv holurile si sala de spectacole.

Tot duminica, 18 august, incepand cu ora 11.00, pe strada Mihai Eminescu, pe scena deja amenajata, Teatrul "Maria Filotti" va oferi brailenilor indragitul spectacol de magie "Bagheta Magica", in regia lui Andrei Teasca si in interpretarea actorilor Narcisa Novac, Corina Bors si Adrian Stefan. Vor fi 50 minute de delectare si mai ales suspans, mister, magie si... deznodamant fericit.

"Magia si teatrul impreuna intr-un spectacol unic care incita cu un amestec de jocuri eterne. Prin puterea visului si a magiei, facem cunostinta cu personaje minunate, balaurul fioros, printesa cea frumoasa, iepurasul Bocanila, intr-o atmosfera incarcata de mister. Momentele de magie starnesc imaginatia celor mici si celor mari, aparitii, disparitii, esarfe colorate, bile, iluzii. Acesta este darul magiei pentru oameni" - Andrei Teasca, regizor.

Pe langa aceste actiuni, Teatrul "Maria Filotti" va participa la Zilele Brailei cu o prezentare a unor elemente spectaculoase de scenografie pe fatada Teatrului de pe strada Mihai Eminescu, va asigura un mare numar de costume de epoca pentru diferitele manifestari si va sprijini cu tehnici de scena "Concertul de Jazz" programat sambata, 17 august, in Gradina Publica incepand cu 20.30.
Marti, 13 August 2013, ora 07:20
Sursa: Arcasu

Arcasu
Cele mai citite stiri
Duhoare, muste si mizerie langa magazine si terase de pe strada Scolilor
* problema este cauzata de amplasarea total neinspirata, fix pe trontuarul din intersectia cu Aleea ...
Tanar arestat dupa ce si-a injurat parintii ca la usa cortului si le-a distrus masina
Un tanar de 21 de ani a fost arestat pentru 30 de zile pentru nerespectarea a unei hotarari ...
Controale in supermarketuri, farmacii, statii de carburant si mijloace de transport
* in contextul combaterii raspandirii COVID - 19, politistii desfasoara actiuni pentru respectarea ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor