Înapoi la listarea arhivei

04 Decembrie 2010 - Incepe Festivalul muzical al obiceiurilor de iarna

Festivalul, intitulat "Tara Chioarului colinda tara Barsei" se desfasoara in Brasov si Sacele, in perioada 4-6 decembrie.

04 Decembrie 2010 - 98 de brasoveni indreptatiti la locuinte sociale in 2011

98 de persoane din municipiul Brasov sint indreptatite sa primeasca locuinte sociale. Dupa ce comisia de specialitate a analizat dosarele solicitantilor si a evaluat in teren situatia socio-locativa

04 Decembrie 2010 - Au inceput controalele de sarbatori

Pina la sfirsitul anului, inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Securitate Alimentara, Comisariatului pentru Protectia Consumatorilor sau Directiei de Sanatate Publica vor face controale

04 Decembrie 2010 - Brasovul se transforma din nou in "oras de poveste"

Deschiderea oficiala a sarbatorilor de iarna va avea loc in Piata Sfatului, unde primarul George Scripcaru va aprinde sistemul de iluminat ornamental.

04 Decembrie 2010 - Angiograful a inceput sa functioneze la capacitate maxima

In aceasta saptamana, primii patru pacienti au beneficiat de stenturi

04 Decembrie 2010 - FC Brasov si FCM Tirgu-Mures au remizat, dar ramin in zona retrogradarii * Alb si negru

Ilyes a stirnit bucurie de doua ori aseara, insa punctele s-au impartit egal deoarece mijlocasul a marcat in fiecare poarta Vezi rezumatul partidei FC Brasov - FCM Tirgu-Mures 1-1!

04 Decembrie 2010 - Bamboo Brasov, inchiriat inainte de inaugurare!

Incepand de joi seara, celebrul club din Capitala are un fratior mai mic la Brasov: in complexul de locuinte Tampa Gardens din cartierul Racadau a fost inaugurat Bamboo Brasov.