Înapoi la listarea arhivei

03 Ianuarie 2011 - Adelina: 'Iubitul meu m-a rasfatat ca pe o printesa'

Adelina Pestritu simte din nou fiorii dragostei, dupa primele sarbatori petrecute alaturi de George Tiganu, cu care se iubeste de doua luni.

03 Ianuarie 2011 - Politistii ancheteaza moartea unui nou-nascut, gasit devorat partial de caini vagabonzi

Criminalistii din cadrul IPJ Brasov incearca sa afle cine este femeia din comuna Budila care si-a aruncat in strada copilul nou-nascut, gasit ulterior devorat partial de animale, cel mai probabil

03 Ianuarie 2011 - Sinucidere din dragoste: un tanar covasnean de 25 de ani si-a taiat venele intr-un hotel din Brasov

Sinucidere din dragost la Brasov: Ciucasel Vincentiu, un tanar de 25 de ani din localitatea covasneana Araci, si-a pus capat zilelor intr-un hotel din urbea de la poalele Tampei - "Dreher", la

03 Ianuarie 2011 - Cadavrul unui bebelus, gasit pe un pod din Brasov

Un bebelus de cateva zile a fost gasit mort, cu membrele mancate de animale, cadavrul acestuia fiind descoperit, duminica, pe un pod din localitatea brasoveana Budila, transmite Mediafax.

03 Ianuarie 2011 - Trafic deviat de pr DN1 pe DN1 A

Politia rutiera a decis devierea traficului rutier dinspre Brasov catre Valea Prahovei.

03 Ianuarie 2011 - Iubitul brasovencei care si-a aruncat bebelusul pe geam in Berlin: Stiam ca se prostitua, dar o iubeam!

Iubitul din Brasov al Adrianei Maria Benedek (20 de ani), fata care in ziua de Craciun i-a socat pe nemti dupa ce si-a aruncat pe fereastra bebelusul abia nascut, sustine ca aceasta se prostitua inca

03 Ianuarie 2011 - Oana Zavoranu si-a parcat Porche-ul pe trecerea de pietoni, in plin centrul Brasovului

Un cititor ne-a trimis o fotografie cu masina de fite a Oanei Zavoranu, pe care a parcat-o fara nicio jena, pe trecerea de pietoni din fata Hotelului Aro.

03 Ianuarie 2011 - Adelina Pestritu s-a cherchelit de la sampanie

Dupa ce a petrecut Revelionul 2011 in clubul Bamboo, Adelina a continuat sa se distreze inca doua zile alaturi de iubitul ei, de Natalia Mateut si de alti prieteni in Poiana Brasov.

03 Ianuarie 2011 - Traian Basescu a petrecut Revelionul cu Emil Boc

Presedintele Traian Basescu a petrecut Revelionul la Predeal, impreuna cu sotia sa, alaturi de premierul Emil Boc si ministrii Gabriel Oprea si Gheorghe Ialomitianu.

03 Ianuarie 2011 - Marcel Butuza, pe locul 104 dupa prima zi a Raliului Dakar

In perioada 1-16 ianuarie, pilotii Manuel Gyenes si Marcel Butuza, de la Vectra Racing Team, participa la Raliul Dakar 2011, care are loc in America de Sud.