Înapoi la listarea arhivei

14 Septembrie 2012 - Directorul unui liceu in Fagaras a murit dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren

Directorul unui liceu din Fagaras a murit, vineri dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un tren si tarata pe o distanta de aproximativ 300 de metri.

14 Septembrie 2012 - Expozitie de mozaicuri in fata primariei

Promenada din fata Primariei va fi, in urmatoarele doua luni, o galerie de arta in aer liber in care vor putea fi admirate in orice moment al zilei 15 lucrari de mozaic. Lucrarile au fost realizate

14 Septembrie 2012 - Dontu cere ajutor de stat pentru Aeroportul International Brasov-Ghimbav

Firma care va opera pe Aeroportul International Brasov-Ghimbav, in momentul in care acetsa va deveni functional ar putea beneficia de ajutoare de stat.

14 Septembrie 2012 - Decisi sa ia puncte de la Piatra Neamt

FC Brasov va juca astazi, de la ora 19.00, in deplasare cu Ceahlaul Piatra Neamt

14 Septembrie 2012 - Guvernul Ponta vitregeste Brasovul la capitolul investitii. Si lucrarile de la Zoo risca sa fie sistate!

Lucrarile pentru modernizarea Gradinii Zoologice din Brasov sunt in plina desfasurare, insa, constructorul este la un pas sa blocheze investitia, fiindca nu i-au mai fost decontate lucrarile.

14 Septembrie 2012 - Editia a patra a Kronstadt Classic Rally debuteaza vineri la Brasov

Startul raliului de masini de epoca, Kronstadt Classic Rally, se va da vineri, 14 septembrie, ora 14.00, in Piata Sfatului.

14 Septembrie 2012 - "Dilema" investitiilor blocate de la Sacele

In timp ce primarul PDL al localitatii pune peste tot afise cu Guvernul USL care a sistat s-a plans ca lucrarile la centura localitatii si la sistemul de canalizare din zona Baciu, reprezentantii USL

14 Septembrie 2012 - Bunica si mitraliera

Pompierii si-au aniversat, ieri, ziua aratandu-le brasovenilor ce inseamna o zi din meseria lor, dar si ce inseamna o interventie.

14 Septembrie 2012 - Incendiu la "Marul Dulce"

Chiar de ziua pompierilor, in zi de 13, "Marul Dulce", un deal din Codlea, a luat foc. Flacarile au izbucnit de la o joaca de copii, iar focul s-a intins cu repeziciune din cauza vegetatiei uscate.

14 Septembrie 2012 - Cioaca, luat de pe strada de politisti

Cristian Cioaca a fost ieri la Brasov unde trebuia sa se judece recursul depus de familia Ghinescu, care il acuza de furt pe fostul sot al Elodiei. El a fost luat de pe strada de politistii de la

14 Septembrie 2012 - Rozmarin-ul va fi transformat in primul hotel all-inclusiv de iarna

Operarea hotelului din Predeal a fost preluata pana in 2022 de Agentia Mareea, cu optiune de cumparare