Înapoi la listarea arhivei

02 Septembrie 2013 - Ultimele ghidaje tematice in Biserica Neagra

Brasovenii au ocazia de a participa la ultimele patru ghidaje tematice, organizate de Biserica Evanghelica C.A. din Romania - Parohia Brasov, in Biserica Neagra.

02 Septembrie 2013 - "AJOFM-ul" persoanelor cu dizabilitati psihice, deschis la Sanpetru

La Sanpetru s-a deschis la sfarsitul saptamanii trecute Centrul de Angajare Asistata pentru persoanele cu dizabilitati psihice, adresat atat angajatorilor, cat si persoanelor cu dizabilitati mintale

02 Septembrie 2013 - "Pacientii virtuali" au aparut si la Brasov

Opt simulatoare umane pentru exersarea tehnicilor de ingrijire a pacientilor au fost obtinute prin fonduri europene in cadrul a trei proiecte, in care Scoala sanitara din Brasov a fost partenera, iar

02 Septembrie 2013 - Violatorul din Zarnesti a atacat si in Marea Britanie

"Un imigrant roman care a violat o femeie la trei luni dupa ce a ajuns in Marea Britanie i-a fost permis sa intre in regat in ciuda faptului ca avea condamnari pentru fapte similare in tara natala".

02 Septembrie 2013 - A plecat beat de la nunta si a intrat cu masina intr-un copac

Duminica-noapte, la ora 2.30, o patrula a Politiei Zarnesti a gasit un autoturism intrase in coliziune cu un copac de pe marginea drumului.

02 Septembrie 2013 - Salvamontistii au stat o noapte intreaga la capatul unui turist in coma

O echipa a Salvamont Sibiu a intervenit in noaptea de vineri spre sambata in Muntii Fagaras, in zona varfului Moasei, pentru a salva un turist aflat in stare de inconstienta.

02 Septembrie 2013 - Cum a fost la Rockstadt Extreme Fest

Rockeri din toate colturile tarii si-au dat intalnire la Rasnov, unde pe scena de la baza Cetatii au urcat trupe atat din tara, cat si din strainatate.

02 Septembrie 2013 - Un nou sef la Garda Financiara

Ion Traistaru va deveni comisar general al Garzii Financiare in locul Feliciei Pop (foto), prind decizii ale premierului Victor Ponta, publicata pe 20 august in Monitorul Oficial.

02 Septembrie 2013 - Una din zece firme intrate in insolventa este din Brasov

In primele sapte luni ale acestui an, la Brasov s-au declarat 933 de insolvente, aproape 10% din totalul companiilor romanesti (9.655) care au ajuns in incapacitate de plata in sapte luni ale lui

02 Septembrie 2013 - Fagarasenii au pierdut dupa ce au condus cu 2-0!

Chindia Targoviste - Civitas Fagaras 4-2 (2-2)

02 Septembrie 2013 - Ultimul test al Unirii inaintea debutului in liga a II-a!

Unirea Tarlungeni - Universitatea Cluj 1-3 (1-2)

02 Septembrie 2013 - Brasovul are doua noi strazi

Alesii locali brasoveni au aprobat vineri infiintarea a doua noi drumuri de acces care sunt cuprinse in planul urbanistic zonal "Ansamblu de locuinte tip vila si functiuni complementare Brasov , zona