Înapoi la listarea arhivei

02 Ianuarie 2020 - Amenda de MILIOANE de EURO pentru Compania Distrigaz Sud Retele, prezenta si la Brasov

Distrigaz Sud Retele (DGSR), compania de distributie a gazelor din grupul Engie Romania, care este prezenta si pe piata din judetul Brasov, a fost sanctionata de Consiliul Concurentei cu o amenda de

02 Ianuarie 2020 - Accident cu victime, acum, in Brasov

Un accident a avut loc in Brasov, la intersectia strazilor Carpatilor cu Poienelor.

02 Ianuarie 2020 - Grav accident, acum, la Sacele

Un grav accident rutier a avut loc, in aceasta seara, in municipiul Sacele.

02 Ianuarie 2020 - BRASOV. ULTIMA ORA. Accident cu doua victime pe strada Carpatilor (FOTO)

Doua autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier, la intersectia strazilor Carpatilor si Poienelor, din municipiul Brasov.

02 Ianuarie 2020 - BRASOV. Femeie accidentata de un autoturism, in Sacele! Update: Victima A MURIT

Un accident rutier a avut loc pe strada Barajului din municipiul Sacele, judetul Brasov. O femeie care era angajata in traversarea strazii a fost surprinsa si accidentata de un autoturism.

02 Ianuarie 2020 - BRASOV. Accident intre mai multe autoturisme, la Lunca Calnicului (FOTO)

Mai multe autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier, in aceasta dupa-masa, pe DN 11, in zona localitatii Lunca Calnicului, din judetul Brasov.

02 Ianuarie 2020 - BRASOV. Semnal de ALARMA. "Nu mai avem finantata autostrada Comarnic - Brasov"

Senatorul de Brasov Daniel Zamfir a anuntat intr-o postare pe Facebook inainte de Craciun ca in noul buget nu exista finantare pentru autostrada Comarnic - Brasov.

02 Ianuarie 2020 - Politistii fluidizeaza traficul pe DN1! Unde sunt amplasate dispozitivele de siguranta rutiera?

Politistii actioneaza in dispozitivul de siguranta rutiera pentru fluidizarea traficului.

02 Ianuarie 2020 - De ce nu a primit BRASOVUL organizarea Mondialului de hochei divizia I grupa A. Seful hocheiului romanesc despre 2019

Intr-un interviu acordat agerpres.ro, Alexandru Halauca, presedintele Federatiei Romane de hochei pe gheata, a precizat ca la congresul Federatiei Internationale de Hochei de la Bratislava, Romania a

02 Ianuarie 2020 - S-au ieftinit carburantii. Cat costa benzina si motorina la pompa

Pretul carburantilor a scazut, in medie, cu 32 de bani pe litru, in prima zi a noului an, dupa eliminarea supraaccizei si actualizarea cu inflatia efectuata marti de catre Ministerul Finantelor.

02 Ianuarie 2020 - Amenzile rutiere au crescut cu peste 50 la suta

Amenzile rutiere au crescut spectaculos din prima zi a anului 2020, cu peste 50 la suta, din cauza conflictului politic dintre guvernul PNL condus de Ludovic Orban si opozitia PSD din Parlament.

02 Ianuarie 2020 - Harta interactiva cu sectoarele de drum inchise sau restrictionate, pe site-ul CNAIR

Soferii pot vedea starea drumurilor nationale in timp real pe harta online, publicata pe site-ul Companiei de Drumuri. Harta interactiva prezinta situatia drumurilor nationale si a autostrazilor cu

02 Ianuarie 2020 - "Usor negociabil", cu Banciu, Maria Popovici si Mincu

Artitude anunta un nou spectacol de Stand up Comedy la Brasov. Gazdele sunt Maria, Mincu si Banciu care vor avea responsabilitatea de a va amuza si distra.

02 Ianuarie 2020 - Stand Up Comedy: Ia gata,ma omor! cu Costel, la Centrul Cultural Reduta

Unul dintre cei mai populari comedianti romani, Costel, ajunge din nou, in Brasov, cu un spectacol nou-nout - "Ia gata, ma omor!"

02 Ianuarie 2020 - DIAGNOSTICUL Irinei Rimes?!...

Se stie, cantareata a suferit o interventie chirurgicala - vezi aici: Irina Rimes, OPERATA DE URGENEsA! Cum se simte artista?!..., fiind nevoita sa-si anuleze concertul de Revelion de la Iasi.

02 Ianuarie 2020 - CAZUL CORONA BRASOV. Un nou anunt al FRH!

Federatia Romana de Handbal (FRH) a anuntat ca, in cazul Corona Brasov, pana la o decizie definitiva si executorie a Curtii de Apel, clasamentul Ligii Nationale feminine ramane neschimbat, iar