Înapoi la listarea arhivei

07 Mai 2022 - O noua amanare in procesul lui Tibor Selymes. Cum au incercat politistii sa-l ajute pe fostul mare fotbalist

In ianuarie 2012, Tibor Selymes era implicat intr-un accident rutier cu patru victime. Fostul international s-a inteles cu seful Politiei Rutiere Brasov sa spuna ca sotia sa, Daniela Selymes, era la

07 Mai 2022 - Politele RCA de la City Insurance au valabilitatea prelungita

Guvernul a prelungit termenul de valabilitate pentru politele RCA si de garantii City Insurance, la 150 de zile.

07 Mai 2022 - Institutiile publice, obligate sa accepte si plata cu carduri efectuata online. Klaus Iohannis a promulgat legea

Institutiile si autoritatile publice vor trebui sa accepte plata taxelor, impozitelor si amenzilor cu cardul, la POS sau online. Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea.

07 Mai 2022 - VIDEO Pe ritm de manele pe masina de Politie. IPJ Brasov i-a deschis dosar penal

Un tanar pus pe distractie s-a urcat pe plafonul unei autospeciale de Politie si a dansat pe manele. Imaginile au aparut pe Facebook, iar IPJ Brasov l-a "premiat".

07 Mai 2022 - Valabilitatea politelor RCA de la City Insurance, prelungita

Guvernul a prelungit termenul de valabilitate pentru politele RCA si de garantii City Insurance, la 150 de zile.

07 Mai 2022 - Sebastian Rusu: Poiana Brasov ramane statiunea de munte si sporturi de iarna numarul 1 din Romania

Viceprimarul Sebastian Rusu a transmis ca, diversitatea si serviciile din Poiana Brasov au fost apreciate de brasoveni si turisti, astfel ca statiunea ramane numarul 1 in Romania.

07 Mai 2022 - Consiliul Judetean Brasov a transmis ordinul de incepere a prestarii serviciilor de proiectare pentru "Ocolitoarea mare"

Consiliul Judetean Brasov a transmis ordinul de incepere pentru proiectarea lucrarilor la "Ocolitoarea mare" a municipiului, in vederea reabilitarii si modernizarii acesteia.

07 Mai 2022 - Pompieri de la ISU Brasov, pe podium la Jocurile Mondiale ale Pompierilor

Trei pompieri de la ISU Brasov au urcat pe podium la "Jocurile Mondiale ale Pompierilor" care se desfasoara in Portugalia, la Lisabona.