Codlea, ecuatia referendumului de duminica: 20.800 - 6.240 - 3.121. Daca nu se aduna voturile, DN1 va taia in continuare orasul, pana la "calendele de Bucuresti"

Joi, 23 Septembrie 2021, ora 06:22
56 citiri
Codlenii cu drept de vot sunt asteptati duminica, 26 septembrie, la un referendum local, pentru a spune daca sunt de acord pentru a raspunde cu "Da" sau "Nu" la intrebarea "Sunteti de acord ca artera ocolitoare a Municipiului Codlea sa se construiasca inclusiv printr-o finantare bancara/imprumut?". Conform datelor reprezentantilor Primariei, in Codlea sunt 20.800 de persoane cu drept de vot, iar pentru ca referendumul sa fie validat, este nevoie de 30% dintre ei sa se prezinte la urne (6.240 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.