Doi fermieri germani au trimis 20 tone de cartofi pentru romanii din zona Fagaras. "Oamenii traiesc din salariile pe care rudele lor le castiga in Germania"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 22 Aprilie 2020, ora 17:50
66 citiri
Doi fermieri germani au trimis in zona Fagaras 20 de tone de cartofi, o tona de faina si doua de zahar. Asta dupa ce au primit un apel din partea unui pastor protestant. Agricultorii germani au aflat ca nivelul de trai din Romania este extrem de scazut si ca multi oameni ramasi fara slujbe nu mai au nici macar ce sa manance. Asa se face ca au decis sa trimita din Germania 20 de tone de cartofi, o tona de faina si doua tone de zahar, noteaza portalul hna.de. "Un apel urgent de ajutor venit din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.