Europarlamentarul Daniel Buda pariaza pe revenirea lui George Scripcaru in fotoliul de primar al Brasovului. "Nu a fost hot, am avut-o pe fiica dansului consiliera la mine"

Miercuri, 28 Februarie 2024, ora 06:23
68 citiri
Provocat de jurnalistii aflati la sesiunea plenara a Parlamentului European de la Strasbourg, europarlamentarul Daniel Buda a afirmat ca George Scripcaru va reveni in functia de primar al Brasovului, pe care a pierdut-o in 2020, in fata lui Allen Coliban. Asta in ciuda faptului ca fostul edil nu si-a anuntat inca o candidatura pentru alegerile locale.

"Cu siguranta revine, da, da, da, revine. Facem pariu", a spus europarlamentarul Daniel Buda, care ste si presedinte al PNL Cluj si presedinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.