Godina sare in apararea politistului care a ucis o fetita pe trecerea de pietoni. "M-as fi simtit las daca nu as fi scris asta"

Sursa: Adevarul
Luni, 17 Ianuarie 2022, ora 17:56
76 citiri
Marian Godina este de partea politistului care a calcat o fetita pe trecerea de pietoni si spune ca reactia emotionala a multimii si felul in care este prezentat cazul in presa sunt gresite. Politistul brasovean a iesit la atac pe blogul sau dupa ce in cursul zilei de luni, 17 ianuarie, cineva a anuntat printr-un apel la 112, ca, in cazul in care politistul care a comis accidentul nu va fi arestat, va impusca primul politist care-i va iesi in strada. Pornind de la acest caz, Godina urecheaza si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.