Ing. Constantin Daghicescu: ,,Pretul la energie, o escrocherie, un jaf la adresa populatiei in favoarea baietilor destepti"

Vineri, 01 Martie 2024, ora 13:43
55 citiri
Mii de romani au pus umarul pentru a realiza sistemul hidroenergetic al tarii, ingineri proiectanti, ingineri constructori, hidrotehnisti, topometristi, geodezi, maistrii, muncitori pe utilaje sau pe betoane, etc. Toti scoliti in sistemul de invatamant romanesc. Si in zona Fagarasului au poposit astfel de echipe cand au construit si amenajat cursul Oltului edificand hidrocentrale care completeaza cantitatea de energie consumata in tara. Inginerul Constantin Draghicescu, un bucurestean, a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.