Ioan Niculae: ,,Au facut filaj, masina B-87-ZCC s-a tinut dupa mine peste 3 saptamani. Daca Purolite nu are o problema foarte serioasa de ce plateste sute de mii de euro pentru spionaj?"

Vineri, 03 Aprilie 2020, ora 17:44
407 citiri
Pentru a-si continua activitatea in Romania, Purolite SRL din Victoria depinde de combinatul Viromet SA care detine statia de tratare a apelor industrale uzate si in care se face epurarea. Contractul comercial dintre cele doua societati, vecine de altfel la Victoria, expira in luna mai 2020. Acest contract a fost incheiat in mai 2005, in urma cu 15 ani, si de atunci n-a mai fost actualizat. Viromet a cerut renegocierea acestui contract, dar pana in prezent Purolite n-a raspuns solicitarii, asa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.