ISU Brasov prezinta situatia unitatilor medicale din judet! 21 de cladiri NU detin autorizatie de securitate la incendiu!

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 17:05
45 citiri
In ceea ce priveste avizarea/autorizarea spitalelor din judetul Brasov va comunicam ca in judetul Brasov functioneaza 23 de unitati sanitare de stat si private, cu un numar total de 54 de cladiri cu paturi. Din acest numar total situatia avizelor/autorizatiilor este urnatoarea:

4 cladiri detin autorizatie de securitate la incendiu;21 cladiri nu detin autorizatie de securitate la incendiu, dar dintre acestea 18 cladiri detin avize;29 cladiri nu fac obiectul autorizarii privind securitatea la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.