Luptatorii anticomunisti, comemorati in Cetatea de la Alba Iulia, eveniment organizat de Fundatia ,,Ion Gavrila Ogoranu"

Vineri, 12 Aprilie 2024, ora 15:28
67 citiri
La biserica ,,Memorial Mihai Viteazul" din Alba Iulia, situata chiar in interiorul vechii cetati, a fost organizat duminica, 7 aprilie a.c. un eveniment comemorativ dedicate studentilor medicinisti implicati in Rezistenta anticomunista. Dupa Sf.. Liturghie, numerosi albaiulieni, dar si persoane venite din alte zone ale tarii, au participat la aceasta manifestare. Este un proiect mai amplu prin care Fundatia ,,Ion Gavrila Ogoranu" doreste sa raspunda initiativei Bisericii Ortodoxe Romane de a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.