O carte de filozofie scenica. Dramaturgul fagarasean Cornel Teulea: ,,Capitalul lui Marx se intoarce ca eveniment cuantic si ucide pisica lui Schrodinger"

Duminica, 28 Mai 2023, ora 21:52
33 citiri
In doua rinduri personajele piesei (aparute la Editura Eikon din Bucuresti, in 2016) fac referire la data de 2 iulie, 2014, o zi torida de vara, unitate temporala de istorie recenta, pe al carei interval se desfasoara evenimentele relatate. Mai inainte de a parcurge subiectul lucrarii in ,,douasprezece capitole", fragmentare ea insasi sugestiva pentru ideea de viata si destin, la noua aparitie editoriala a lui Cornel Teulea, frapeaza titlul lung, o fraza cu doua propozitii, ca in vechile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.