Presedintele Asociatiei de Turism din Poiana Brasov: ,,Nu putem discuta despre o marire a preturilor. Acum trebuie sa ne regasim echilibrul si sa depasim punctul mort in care ne aflam"

Joi, 14 Mai 2020, ora 17:06
61 citiri
Dupa doua luni in care starea de urgenta a blocat toate activitatile din domeniu turismului, acum a venit momentul in care, treptat, hotelierii si proprietarii de restaurante vor redeschide.

Roxana Cojocea, presedintele Asociatiei de Turism din Poiana Brasov, ne-a explicat ce va insemna redeschiderea hotelurilor si restaurantelor dupa pandemie.

Ne dorim sa reluam activitatea, dar totul trebuie sa se intample cu minime riscuri de imbolnavire atat a personalului cat si a clientilor. Exista ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.