Relatia directa dintre obligativitatea purtarii mastii si vaccinare. Terapeut Florin Gherasim: ,,Un razboi spiritual si psihologic"

Marti, 17 Noiembrie 2020, ora 11:52
15 citiri
Seful sectiei de chirurgie toracica ,,Marius Nasta " din Bucuresti declara despre Covid -19 ca ,, este o biata gripa ". Chiar si asa Guvernul a infiintat un Comandament pentru ,,o biata gripa". Sunt cuvintele acestui apreciat specialist chirurg .

,,Toti acesti oameni care au decedat nu au murit de Covid , au murit cu Covid, ceea ce este cu totul altceva. Acestia aveau o gramada de alte boli. Este un virus gripal, ca ii spune Covid , virus B1, NH1, N1, va trebui sa traim cu el. Guvernul, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.