Rezistenta Anticomunista: ,,Declar ca niciodata nu voi fi in stare sa-i vand pe Metea si pe Gavrila, care-mi sunt dragi, ca si copiii mei"

Marti, 29 Octombrie 2019, ora 18:00
142 citiri
Grupurile anticomuniste au actionat pe toata intinderea Muntilor Fagaras, de la Olt pana la Zarnesti, in Muntii Persani si in padurile si satele apropiate pana in zona Rupea, Sighisoara, Agnita si Hartibaciu. Dar in acest perimetru au existat si informatori, care au ajutat Securitatea si au trimis la moarte tineri nevinovati, iar pe sprijinitorii lor in lagare si inchisori. ,,Declar ca niciodata nu voi fi in stare sa-i vand pe Metea si pe Gavrila, care-mi sunt dragi, ca si copiii mei" declara ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.