S-au trezit cu doi caini agresivi in pensiune. A fost a doua oara cand proprietarii au fost amendati pentru ca i-au lasat liberi!

Luni, 04 Martie 2024, ora 06:22
108 citiri
Vineri, 1 martie, in cursul diminetii, jandarmii au fost sesizati printr-un apel 112 ca in incinta unei pensiuni situata pe strada 13 Decembrie din Brasov se afla doi caini agresivi. La sosirea echipajului de jandarmi la locul indicat, cele sesizate s-au confirmat, cainii fiind gasiti pe un hol in interiorul pensiunii. La scurt timp dupa sosirea jandarmilor, au ajuns si proprietarii cainilor care au declarat ca erau in cautarea lor. "Acestia au fost sanctionati in baza prevederile OUG 55 din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.