Sefii de la ANPC, la Brasov: pana in 23 aprilie, "controale de curtoazie". Si dupa, carciumarii si hotelierii ar vrea sa fie lasati cu "amenda clientului"

Joi, 18 Aprilie 2024, ora 06:23
76 citiri
Timp de mai bine de doua ore au curs intrebarile venite de la reprezentantii domeniului HoReCa din Brasov si Poiana la intalnirea organizata de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, miercuri, 17 aprilie. Pentru ca urmeaza o perioada de vacanta in care este e asteptat ca numarul de turisti care sosesc in judetul nostru sa fie foarte mare, ANPC a organizat o intalnire in scop preventiv cu patronii de restaurante, hoteluri si alte unitati din domeniul industriei ospitaliere. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.