Unii fagaraseni vor cobori dupa multi ani din turn. Primaria le va monta lifturi, iar locatarii au de platit 5 ani "taxa de reabilitare termica"

Joi, 22 Februarie 2024, ora 06:21
65 citiri
Autoritatile locale din Fagaras au gasit o solutie inedita pentru a plati, din bani publici, montarea unor lifturi la patru blocuri turn din oras. Mai exact, in sedinta de plen a Consiliului Local Fagaras de miercuri, 21 februarie, alesii locali au aprobat, cu unanimitate de voturi, finantarea de la bugetul local achizitionarii si montarii celor cinci lifturi, suma alocata in acest scop fiind de 1.107.295 lei, fara TVA. Ulterior, incepand cu data de 1 ianuarie 2025, locatarii celor cinci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.