Ziua Nationala pentru Adoptie, marcata astazi. Cati copii din Brasov si-au gasit familii in primele luni ale acestui an?

Marti, 02 Iunie 2020, ora 11:12
57 citiri
In primele cinci luni ale anului, la nivelul DGASPC Brasov au fost eliberate 20 de atestate de familie adoptatoare si au fost incuviintate adoptiile pentru un numar de 21 de copii.

,,Pe perioada starii de urgenta, procedurile pentru adoptie nu au fost suspendate, ele continuand la distanta, prin intermediul emailului, telefonului, aplicatiilor WhatsApp si Messenger, sau a cursurilor online.

Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Brasov ureaza, cu ocazia "Zilei Nationale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.