Municipiul Brasov a obtinut, prin legea bugetului de stat, cea mai mare alocare directa de fonduri din ultimii 10 ani, pentru investitii

Miercuri, 03 Martie 2021, ora 19:54
47 citiri
Municipiul Brasov a obtinut, prin legea bugetului de stat, cea mai mare alocare directa de fonduri din ultimii 10 ani, pentru investitii.

Dintre cele 30 de milioane de lei, 10 milioane au ca scop atragere de noi investitori in industria auto electrica si in industria spatiala.

Parlamentul Romaniei a adoptat, fara modificari, bugetul de stat al Romaniei pe anul 2021. Unul dintre articolele aprobate in cadrul acestui buget este cel referitor la alocarea, catre municipiul Brasov, a aproape 30 de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.