Varujan Pambuccian, deputat, membru in Comisia pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor: "Intr-o piata precum cea locala trebuie sa existe neutralitate tehnologica si competitie"

Luni, 28 Septembrie 2020, ora 21:12
21 citiri
Spuneti-ne in ce constau prioritatile dvs. pentru urmatoarea perioada, in ceea ce priveste domeniul tehnologiei informatiei (TIC)?

In primul rand, gasirea unei solutii de tranzitie de la IT, la AI, la inteligenta artificiala, pentru ca noi suntem o industrie care a crescut foarte mult din pacate pe lohn, inchiriem forta de munca, practic asta facem acum in IT, iar forta de munca din zona aceasta a programarii, cam in 10-15 ani va fi inlocuita de sistemele de inteligenta artificiala.

Nu suntem ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.