Iulia Navalnaia, in Parlamentul European: "Daca vrei cu adevarat sa-l invingi pe Putin, trebuie sa incetezi sa mai fii plictisitor"

Joi, 29 Februarie 2024, ora 06:23
40 citiri
Iulia Navalnaia, vaduva lui Alexei Navalnii, activistul rus anticoruptie care a murit in 16 februarie in conditii inca misterioase, s-a adresat, miercuri, Parlamentului European.

In discursul sau, Iulia Navalnaia l-a acuza pe Vladimir Putin direct ca i-a ucis sotul si a amintit ca nu se poate negocia cu Putin: "Putin este capabil de orice si ca nu puteti negocia cu el". Tot Iulia Navalnia a atras atentia ca niciuna dintre actualele masuri restrictive ale UE nu a oprit cu adevarat agresiunea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.