Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: "Daca vom avea un numar de cazuri in scadere, de la o zi la alta, ne gandim la deschiderea teraselor de la 1 iunie si de la 15 iunie, la deschiderea plajelor"

Marti, 26 Mai 2020, ora 06:20
44 citiri
Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni, intr-o interventie telefonica televizata, ca, in acest moment, nu se pune problema introducerii unor noi restrictii in Romania, in conditiile in care duminica si luni a fost inregistrate peste 200 de noi cazuri zilnice de coronavirus. "Deocamdata nu se pune problema, noi gestionam si evaluam rezultatele fiecarei zile. Duminica am avut 213 cazuri noi, luni tot 213. In schimb, a scazut numarul persoanelor internate la terapie intensiva - 177. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.