A murit fostul antrenor al FC Brasov, Gigi Staicu. "Pentru mine, fotbalistul smecher nu e ala care zice, ci acela care imi arata diploma de facultate, cheile de la apartament si de la masina"

Marti, 15 Iunie 2021, ora 06:20
60 citiri
Fostul fotbalist si antrenor Gheorghe Staicu, care a condus printre altele echipele Universitatea Cluj, Olimpia Satu Mare, FC Brasov si selectionata feminina a Romaniei, a decedat la varsta de 85 de ani, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal. "Gheorghe Staicu, fost jucator la Steaua Bucuresti si antrenorul nationalei feminine in perioada 2002-2007, a decedat la finalul saptamanii, la varsta de 85 de ani. Acesta suferea de Alzheimer de peste 10 ani. Federatia Romana de Fotbal ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.