Clubul Sportiv Municipal Corona Brasov isi prezinta punctul de vedere si aduce precizari in legatura cu decizia Federatiei Romane de Handbal

Joi, 18 Martie 2021, ora 10:05
35 citiri
Clubul Sportiv Municipal Corona Brasov isi prezinta punctul de vedere si aduce precizari in legatura cu decizia Federatiei Romane de Handbal.

In legatura cu Decizia Comisiei Centrale de Disciplina din cadrul Federatiei Romane de Handbal si informatiile aparute in mass-media si in spatiul public, CSM Corona Brasov face urmatoarele precizari:

"Avand in vedere Decizia Comisiei Centrale de Disciplina din data de 16.03.2021, prin care s-a dispus sanctionarea clubului C.S.M. Corona Brasov cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.