Mai bine de trei sferturi dintr-o zi de schi in Poiana sunt petrecute la coada, din cauza injumatatirii capacitatilor de transport pe cablu, in contextul pandemiei de COVID

Joi, 21 Ianuarie 2021, ora 22:14
43 citiri
Sute de persoane asteptau astazi la pranz mai bine de jumatate de ora la coada pentru a urca in telegondola in Masivul Postavarul. Practic, dupa o zi de schiat pe partiile din Poiana Brasov, turistii realizeaza ca mai bine de trei sferturi din timp au stat la coada. Aglomeratia este generata mai ales de faptul ca atat in telegondole, cat si in telecabine poate urca doar jumatate din numarul de persoane prevazut, in contextul restrictiilor sanitare generate de pandemiea de COVID.

Zapada pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.