Moldovan: "Am incredere ca vom trata meciul cu CS Ocna la fel de serios ca primul joc si ne vom intoarce acasa promovati"

Marti, 04 August 2020, ora 14:06
22 citiri
Antrenorul echipei de fotbal Corona Brasov, Calin Moldovan, are incredere ca fotbalistii pe care ii antreneaza vor trata cu maxima seriozitate ultimul meci de la barajul de promovare, pe care brasovenii il vor juca miercuri, de la ora 17.30, la Ungheni, in compania celor de la CS Ocna Mures.

"Toti baietii sunt extrem de determinati, chiar daca in prima partida adversarul a fost modest si am castigat categoric jocul cu CS Gheorghieni. De altfel, ce mi-a placut foarte tare in acest meci a fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.