AJF - Bratu Cataros: "Sa aiba cel putin vestiare macar pentru echipa oaspete si arbitrii, gazdele se pot dezbraca si la gara"

Joi, 26 Februarie 2009, ora 09:36
233 citiri
17 formatii din campionatul judetean nu au terenuri regulamentare.Bratu Cataros, presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Calarasi , spune ca echipele care au probleme cu amenajarea terenurilor vor mai fi pasuite pana la finalul acestei editii de campionat. Seful forului fotbalistic judetean nu va mai accepta din noua editie de campionat formatiile care nu vor avea cel putin suprafetele de joc imprejmuite. "Jandarmeria s-a preocupat numai de protectia jucatorilor. Pe chestiuni sportive, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.