Ziare.com

BRD a redus dobanda pentru Prima Casa

Joi, 27 Ianuarie 2011, ora 19:18

   

BRD a redus dobanda pentru Prima Casa
BRD a redus dobanzile la imprumuturile noi prin programul Prima Casa cu 0,15 puncte procentuale.

Astfel, pentru pentru o finantare pe perioade cuprinse intre 10 si 20 de ani, dobanda va fi calculata pe baza indicelui Euribor la 3 luni, la care se adauga o marja fixa de 2,25 %, potrivit Mediafax.

Pentru creditele acordate pe o perioada intre 20 si 30 de ani, noul nivel al marjei practicate este de 2,50%.

Volumul creditelor acordate de BRD in programul Prima Casa se ridica, la sfarsitul anului 2010, la aproximativ 320 milioane euro.

Cele mai dorite beneficii extrasalariale la cele mai bune costuri pentru compania ta: card de masa Up Dejun cu 0 costuri de emitere + abonament medical Regina Maria la cel mai bun pret de pe piata: de la 3 euro/luna/angajat. Obtine oferta AICI!

Programul Prima Casa va continua si in acest an, Guvernul pastrand acelasi nivel al cuantumului garantiei de stat, in limita unui plafon total de garantii de 200 milioane euro, care ar putea fi suplimentat in luna iulie pentru a doua parte a anului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1762 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Fac pariu ca BRD

I-a sters datoria de 3 milioane de euro coanei Joitica.
Si ca sa poata doarmi linistita, FMI-ul i-a pus in gaura ( aia de la BRD) cateva zeci de milioane de euroi, recompensa ca l-a convins cu frunzulita pe Base sa mai facem imprumuturi inca 2 de ani de acum incolo.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor